Jouw doelgroep effectief bereiken

Doen jouw marketing campagnes het niet zo goed? Wordt je online nauwelijks gevonden? Of heb je simpelweg behoefte aan een heldere marketingstrategie? Ik help je jouw doelgroep zo effectief mogelijk aan te spreken. Dit doe ik door middel van een doelgroep sessie. Met de marketing blauwdruk die hieruit ontstaat kun je op een fijne manier jouw marketing middelen bepalen en maken.

Een makkelijk te implementeren marketingstrategie

Tijdens een doelgroep sessie maken we jouw doelgroepen specifiek. Samen pluizen we uit welk type doelgroepen er relevant zijn voor jouw producten of diensten. We kijken naar wat ze dwars zit en wat jij voor ze kunt oplossen. De uitkomsten van de sessie leg ik naast online marktonderzoek. We onderzoeken wat er online zoal gezocht wordt als het gaat om deze issues. Dit verwerk ik in een makkelijk te implementeren marketing blauwdruk. Met deze blauwdruk heb jij de juiste informatie in handen om jouw campagnes effectief in te zetten.

Wie is je doelgroep? Wat zit ze dwars? Wat biedt jij ze? Wat levert het ze op?

Wat zijn de voordelen?

Jouw doelgroepen scherp hebben

Je weet wie jouw doelgroep is en hoe je ze het beste kunt aanspreken.

Relevante zoekwoorden

Inzicht in wat jouw doelgroep dwars zit en wat ze online zoeken (SEO).

Scherper commmuniceren

Teksten waarmee je direct aan de slag kunt om jouw doelgroep te overtuigen.

Interesse in de doelgroepsessie?

Kortom: wil je verder komen met jouw campagnes of jouw doelgroep gewoon effectiever op organische wijze aanspreken? Start dan met een doelgroep sessie! Mail naar ingrid@thinkred.nl, dan gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag.

Doelgroep sessie

1.600 ex btw
  • Sessie op locatie
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Marktonderzoek
  • Marketingteksten