Workshops Masterclasses Trainingen

Wil je werken aan het succes van jouw bedrijf door meer leads te genereren, actiever op social media te zijn en/of meer resultaat boeken door jouw campagnes doelgerichter in te zetten? Veel bedrijven hebben ambitieuze medewerkers in huis, maar missen soms de juiste kennis in hun medewerkers om de ambities van het bedrijf na te streven. Onderstaand de verschillende workshops waarmee jouw team kennis en praktische ervaring op kan doen om hiermee aan de slag te gaan.

Meer leads genereren

SEO Workshop

Meer leads genereren door jouw organisch bereik te vergroten? Het gebruik van zoekwoorden kan daarbij helpen. Met de SEO (Search Engine Optimization) Workshop krijgen je medewerkers direct toepasbare tips om SEO-proof teksten te schrijven die voor een betere online zichtbaarheid zorgen.

Betere campagne resultaten

Leveren jouw online campagnes weinig resultaat op? Het kan zijn dat jouw doelgroep te breed is ingezet. Door jouw doelgroep te specificeren en segmenteren kun je jouw campagne beter inrichten. Tijdens een doelgroep sessie kom je erachter wat de ideale tactiek is om jouw doelgroep resultaatgericht te benaderen. Zo trek je mensen die daadwerkelijk interesse hebben in jouw product of dienst naar jouw campagnepagina toe om zo de kans op aankoop te vergroten.

Loyale klanten door middel van employer branding

LinkedIn Ambassadeurs Workshop

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf. En sinds de komst van social media is het voor jouw medewerkers nóg makkelijker een band te vormen met jouw organisatie. Door deze twee te combineren creëer je meer exposure en weet je klanten beter aan je te binden. Medewerkers die zich positief uitspreken over jouw bedrijf geven vertrouwen aan jouw (potentiële) klanten. Maak van jouw personeel LinkedIn ambassadeurs door ze de juiste tips & trics te geven om de berichten makkelijker te delen.