De meest recente blogs

Ingrid van Heuven over Inclusieve Marketing

Hoe zorg je ervoor dat je inclusieve marketing toepast?

Twaalf jaar geleden studeerde ik af aan de kunstacademie. En naast mijn supertoffe ‘SXSW’ eindopdracht, had ik een scriptie geschreven. Mijn scriptie ging over ‘Vrouwelijke Stereotypen in Printed Media’. Ik zag namelijk dat er iets mis was in mijn vakgebied. Marketing is namelijk niet heel inclusief. Sterker nog: marketing is vaak racistisch en seksistisch. There, I said it!

Lees meer »
Social Media marketing op Instagram_klein

Je doelgroep effectief aanspreken via social media marketing

Mensen brengen dagelijks 2,3 uur door op social media (onderzoek door Statista). Met name YouTube, TikTok, Instagram en Snapchat zijn het afgelopen jaar steeds populairder geworden. Deze platforms hebben met name onder jongeren hun publiek zien groeien. Tegelijkertijd is er een grote groep mensen van de eerdere generatie (ook) aanwezig op de verschillende social media kanalen. Denk dan aan Facebook, Instagram en zelfs TikTok.

Lees meer »
Think Red voice search en online marketing

Voice search, AI chat en de effecten op online marketing

Voice search, slimme chatbots en andere vormen van AI spelen een steeds belangrijkere rol binnen online marketing. En dat is niet alleen omdat er steeds meer spraakgestuurde apparaten en virtuele assistenten worden gemaakt. De manier waarop mensen zoeken is ook veranderd. Als je als bedrijf niet meegaat met deze trends, kun je het wel shaken.

Lees meer »
Blog over personal branding

Personal branding: wat is het en wat kun je ermee?

Het onderhouden van een ‘personal brand’ is steeds populairder geworden. En dat gaat verder dan af en toe wat plaatsen op social media. Wat is die hype nu eigenlijk en waarom moeten we onszelf nu opeens óók als merk neerzetten? In deze blog meer over wat personal branding is, hoe je het kunt inzetten en wat het je kan opleveren.

Lees meer »