LinkedIn Ambassadeurs Workshop

Met zo’n 550.000 dagelijks actieve gebruikers in Nederland is het een perfect platform om jouw berichten te verspreiden. Des te groter jouw bereik, des te zichtbaarder jouw bedrijf.

Om meer online zichtbaarheid te krijgen kun je jouw personeel inzetten. Hoe maak je het ze het makkelijk om jouw berichten te verspreiden? Angst om te delen en niet weten wat het meest effectief is op dit medium zorgt er vaak voor dat jouw personeel niet durft te delen. Maak van jouw personeel LinkedIn ambassadeurs door ze de juiste tips & trics te geven om de berichten makkelijker te delen.

Deze Workshop wordt in twee delen gegeven:

Deel 1
Een middag waarbij verschillende tips & trics worden gedeeld over hoe je LinkedIn in kan zetten, waar je op kunt letten en wat voor het beste bereik zorgt. Daarbij krijgt jouw personeel begeleiding in het direct optimaliseren van hun profiel, zodat het aansluit bij de strategische doelstellingen van jouw bedrijf. Aan het einde van de workshop gaat een zogenaamde ‘wedstrijd’ in waarbij ze twee weken lang hun opgedane kennis kunnen toepassen

Deel 2
Het tweede deel is een recap waarbij de activiteiten globaal worden besproken, nog wat laatste tips worden gedeeld en de winnaar op humoristische wijze bekend wordt gemaakt.

Wat levert het je op?

Meer zichtbaarheid

Betere online zichtbaarheid voor jouw organisatie

Groter bereik

Een groter bereik in de verspreiding van jouw berichten

Vertrouwen

Actief gebruik van employer branding geeft vertrouwen richting potentiële klanten

Interesse in de LinkedIn Ambassadeurs Workshop?​

Een LinkedIn Ambassadeurs Workshop voor het personeel (groepen van maximaal 10 personen) kost € 1.800,- ex btw. Mocht je interesse hebben, mail dan naar ingrid[at]thinkred.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.