Online marketeer zzp

Wil je stappen maken in de online marketing van jouw bedrijf, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of wil je werken aan de online zichtbaarheid van je organisatie, maar heb je niet de juiste kennis in huis? Tijdelijk een online marketeer in huis halen helpt jouw bedrijf verder te komen. Met al meer dan 15 jaar ervaring op zak kan Ingrid van Heuven van Staereling jouw bedrijf helpen aan online succes.

Online marketeer Ingrid van Heuven

Hoe kan een online marketeer jou helpen?

Het is steeds belangrijker geworden om online zichtbaar te zijn. Bedrijven met een doorlopende stroom aan online content worden immers beter gevonden. Niet alleen een SEO-proof website is belangrijk. Steeds meer zoekopdrachten komen tegenwoordig uit op social media posts, video’s en nieuwsitems. Wanneer je jouw online marketing strategisch inricht kun je ervoor zorgen dat de juiste doelgroep bij jou terecht komt. Op die manier werk je aan je brand awareness en zorg je er bovendien voor dat potentiële leads bij jouw bedrijf aankloppen.

Wie is Ingrid ?

Haal kennis en ervaring in huis

Als sinds 2005 helpt Ingrid verschillende bedrijven en organisaties met hun marketing- en communicatievraagstukken. Ze heeft gewerkt voor zowel grote, commerciële bedrijven als ABN AMRO en Dura Vermeer, maar ook publiek-private organisaties als Lean & Green en de Nederlandse AI Coalitie verder geholpen. Met haar achtergrond in design heeft ze zowel ervaring binnen de strategie als uitvoering. Ingrid weet als geen ander wat ervoor nodig is om écht naar resultaat te werken!

Gewerkt voor o.a.

Snel resultaat met een interim marketeer

Bij elke marketingstrategie is het belangrijk na te denken over de implementatie. Wat is ervoor nodig om jouw content te maken? Hoe vaak moet je posten? Waar moeten jouw zoekwoorden staan om ze zo goed mogelijk in te zetten? Een goede interim marketeer kan op al deze vragen antwoord geven. Het doel is dat jij en jouw team begrijpt wat ervoor nodig is om snel tot meetbaar resultaat te komen. En heb je niet de juiste mensen of tools in huis om de strategie tot uitvoer te brengen? Dan helpt Ingrid je vanuit haar bedrijf Think Red direct aan bruikbare middelen om de strategie uit te voeren.

Contact

Ingrid werkt door heel het land, maar haar bedrijf, Think Red, is gevestigd in Voorburg (nabij Den Haag). Van strategie tot implementatie: aan alles wordt gedacht. Benieuwd wat zij voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur een DM via haar LinkedIn of mail naar ingrid[at]thinkred.nl.

Ingrid van Heuven van Staereling